Manşet

Erzurum Deplasmanında Mutlu Son

Bodrumspor deplasmandan 3 puanla döndü

 

Bodrumspor ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Erzurumspor’u 2-1’lik skorla geçti. Maçın ardından değerlendirme yapan İsmet Taşdemir, “Oyuncularımı tebrik ediyorum, zor bir deplasmanda güzel bir 3 puan aldılar” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrumspor, ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Erzurumspor ile karşılaştı. Etkili futboluyla büyük beğeni toplayan yeşil-beyazlı ekip galibiyete ilk yarıda Samet Yalçın ve Kenan Özer’in golleriyle ulaştı. Erzurumspor maçın son dakikalarına doğru Mustafa Akbaş’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Maçın geri kalan dakikalarında ataklarını sürdüren Bodrumspor maçtan 2-1 galip ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip maç fazlasıyla ligde 17 puanla 3’üncü sıraya yükseldi. Öte yandan, yeşil-beyazlı ekip üst üste 2’inci galibiyetini alırken, Erzurumspor ise 2 maçlık galibiyet serisini Bodrumspor mağlubiyetiyle sonlandırdı.

OYUNU KAZANABİLDİK

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son iki haftadır çıkışta olan bir takım vardı karşımızda. Tecrübeli bir takım, zor olacağını da biliyorduk zor oldu ama oyuncularımız biraz kolaya çevirdiler. Aslında ilk yarı ve ikinci yarının belli başlı bölümlerinde oyunu daha farklı koparabilirdik. Daha sonra baskı yedik. Neticesinde oyunu kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, zor bir deplasmanda güzel bir 3 puan aldılar” dedi.

Öte yandan, maçtan önemli dakikalar ise şu şekilde:

  1. dakika da Bodrumspor’da Cenk Şen aldığı pasla rakiplerini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçen Cenk Şen topu ağlara gönderdi. Ancak Bodrumsporlu oyuncu Samet Yalçın’ın rakip kaleciye yaptığı faul sonrası hakem VAR’a giderek golü iptal etti.
  2. dakikada Bodrumspor’da Süleyman Güneş rakip ceza sahası içerisinde sağdan aldığı pası kaleye gönderdi ancak top kalecinin dokunuşuyla üstten kornere gitti.
  3. dakikada Bodrumspor’da Kenan Özer rakip ceza sahasında pası Samet Yalçın’a gönderdi. Samet rakiplerini geçerek topu ağlara gönderdi. 0-1

45+1. dakikada Bodrumspor’da Kenan Özer rakip ceza sahasının önünde Jahovic’in bıraktığı topa vurdu, top ağlarla buluştu. 0-2

  1. dakika da Erzurumspor’da Mustafa Yumlu’nun sağ kanattan açtığı ortayı karşılayan Eren Tozlu’nun topu kaleye gönderme girişimi başarısız oldu ve top kalecide kaldı.
  2. dakikada Bodrumspor’da Süleyman Güneş’in ceza sahası içinde açtığı ortayı karşılayan Samet Yalçın topu kaleye vurdu. Top az farkla auta gitti.
  3. dakikada Erzurumspor’da sağ kanattan Orhan Ovacıklı’nın attığı ortayı kafasıyla aşıran Eren Tozlu topu Mustafa Akbaş’a gönderdi. Kale önünde açıklık bulan Mustafa Akbaş topu ağlara gönderdi. 1-2

90+6. dakikada Mustafa Akbaş’ın sol kanattan açtığı ortayı karşılayan Shala’nın şutunda top az fakla auta gitti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu