GündemManşetSpor

KAMP ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Yeni sezon öncesi hazırlıkları için Afyonkarahisar’da kampa giren Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cumartesi günü gerçekleştirdiği antrenman ile kampı tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Bodrum’da başlayan yeşil beyazlı ekip, ardından iki etapta gerçekleştirdiği Afyonkarahisar kampını Cumartesi günü tamamladı. B.B.Bodrumspor, Afyonkarahisar kampı boyunca 5 hazırlık karşılaşmasına çıkarken, bu karşılaşmalarda, tüm oyuncular forma şansı buldu. Kamp süresince, takıma yeni katılan oyuncularında uyum sürecini hızlı bir şekilde tamamladığı görülürken, tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan B.B.Bodrumspor, takımı izleyen futbol adamları tarafından da beğeni topladı.

Afyonkarahisar kampının ardından izne ayrılan yeşil beyazlı ekip, 22 Ağustos Çarşamba günü Bodrum’da topbaşı yaparak, 2 Eylül Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu