GündemManşet

VALİ CİVELEK KAVAKLIDERE’DEYDİ…

Vali CivelekVali Civelek Kavaklıdere ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Kavaklıdere ilçesinde Okul ve Cami yaptıran Hayırsever Mehmet Nuri Göçen’in vefatının sene-i devriyesi nedeniyle Kavaklıdere Merkez Ayşe Göçen Camii’ndeki mevlit programına katıldı ve akabinde hayırsever tarafından yaptırılan Sadık Göçen Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Eski Devlet Bakanlarından Işılay Saygın’ın da katıldığı programlarda Vali Esengül Civelek’e, Kavaklıdere Kaymakam Vekili Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Arslan, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak eşlik etti.

Sadık Göçen Anadolu Lisesinde Vali Civelek ve beraberindeki heyet sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi. Okul müdürü Osman Çelikdemir’den ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi alan Vali Civelek, Okulun kamera sistemini de kontrol ederek okul güvenliği kapsamında alınan tedbirleri inceledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu