GündemManşetSpor

TUZLASPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bodrumspor_Tuzlaspor_Hazirliklarini_tamamladi (2)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor hazırlıklarını tamamladı.

B.B.Bodrumspor ligde 12. Hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Tuzlaspor hazırlıklarını bu sabah Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. 3 Haftada aldığı 7 puan ile 12 puanla 12. Sırada bulunan B.B.Bodrumspor, 4 puanla 16. Sırada bulunan Tuzlaspor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. B.B.Bodrumspor’da Çağrı Tekin, Mehmet Albayrak, Mehmet Bağlı, Salim İyik ve Agah Oktay Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmazken, B.B.Bodrumspor kafilesi öğleden sonra havayolu ile İstanbul’a hareket edecek.

Yarın (Pazar) Tuzla Belediye Sahası’nda 13.30’da başlayacak karşılaşmayı ise Eskişehir bölgesi hakemlerinden Semih Kurt yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu