GündemManşetTurizm

İNGİLİZLER BODRUM’A GERİ DÖNÜYOR

ingilizler bodruma geri donuyor (2)Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı yetkilileri, Londra World Travel Market Turizm Fuarına katılarak turizm profesyonelleriyle bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Londra WTM Turizm fuarına Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, TAV Havalimanları Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay, BOYTAV Yönetim Kurulu Üyelerinden Salmakis Otel & Spa işletme sahibi Tuncay Karakaya, La Blanche Resort Genel Müdürü İlker Yeşilmen, Barbaros Yachting işletme sahibi Barbaros Güneş, Hilton Türkbükü Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Tangil, Vogue Hotel Satış Pazarlama Müdürü Erdem Başarır, BODER Yönetim Kurulu Üyeleri Kerem Özyurt ve Ali Akbaba katıldılar.

Fuarda yapılan görüşmeler sonucunda ise 2018 yılında JET2 Tur Operatörü tarafından Manchester ve Leeds şehirlerine ilaveten Birmingham, Glasgow, East Midlands, Newcastle, London Stansted’den Bodrum’a direk uçuşlar gerçekleştirileceği bildirildi. Uçuşların Mayıs ayında haftada 5 uçuşla başlayıp yüksek sezonda 10 uçuşa çıkarak 30 Ekim’e kadar devam edeceği belirtildi. JET2 Tur Operatörü tarafından 2017 yılında gerçekleştirilen uçuşlarda 32.000 olan koltuk kapasitesinin 2018 yılında 93.400’e çıkarıldığı da verilen bilgiler arasında.

Koşullar, şartlar her ne olursa olsun Bodrum tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un dünya markası olmasında en büyük katkıyı bu güne kadar en çok İngilizlerin sağladığını ifade etti. Başkan Kocadon, “Bodrum’da 1970 yılından beri İngiliz misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu bizim için Bodrum turizmine büyük bir katkıdır. Umuyorum ki BOTAV ve Bodrum’a gönül veren turizmcilerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini en güzel şekilde verecektir. Direkt uçuşların artmaya başlaması, Bodrum’a olan ilginin bir göstergesidir. Özellikle İngiltere’den başlatılacak olan direkt uçuşlar ile çok daha fazla sayıda İngiliz turisti yarımadamızda görmeye başlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu