GündemManşetSpor

PEŞ PEŞE DEPLASMANDAYIZ

Bodrumspor_iki_hafta_Deplasmanda_mücadele_edecek (12)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde 2 hafta üst üste deplasmanda mücadele edecek.

B.B.Bodrumspor bu karşılaşmalardan ilkinde İstanbul deplasmanında Tuzlaspor ile, bir sonraki karşılaşmada ise İzmir deplasmanında Bucaspor ile karşılaşacak. B.B.Bodrumspor bu Pazar oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesi Salı günü başladığı hazırlıklarını sürdürürken, Cumartesi sabah gerçekleştirilecek antrenmanın ardından İstanbul’a hareket edecek. B.B.Bodrumspor’da Çağrı Tekin, Mehmet Albayrak, Mehmet Bağlı, Agah Oktay Yılmaz ve Salim İyik sakatlıkları nedeniyle Tuzlaspor deplasman kadrosunda yer almayacak.

Tuzlaspor hazırlıklarını sürdüren B.B.Bodrumspor bugün gerçekleştirdiği antrenmanda ise, takım ruhunun ve takım performansının gelişimine katkı sağlamak amacıyla, Leaders Teams Academy eğitim ve danışmanlık şirketinden takım çalışması eğitimi aldı.

Leaders Teams Academy kurucu ortağı Deniz Gökyıldız, Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleşen çalışma ile ilgili ise şunları söyledi;

“B.B. Bodrumspor’un son dönemlerde yakaladığı başarılara katkı sağlamak adına, takım içi iletişimi ve bağları kuvvetlendirmek, inisiyatif alan lider oyuncuları cesaretlendirmek, takım uyumu ve ortak hedef bilinci oluşumuna destek olarak, takım ruhunun ve performansının gelişimine katkı sağlamak amacıyla bir takım çalışması eğitimi gerçekleştirdik. İyi bir takımın oluşumu için, iyi oyuncular kadar, oyuncular arası güçlü bağlarda gereklidir. Ortak bir amaç doğrultusunda uyumla hareket eden spor takımları, karşılaşmalarda rakiplerinden her zaman fazla oyuncuya sahip gibi oynarlar. Takım çalışması eğitimlerinde de 1+1’in, 2 den fazla yaptığını içselleştirmelerini sağlıyoruz. Ayrıca, bu tarz eğitimler sonrası takımın performansı arttıkça, bireysel performanslarında da artış öngörmekteyiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu