EğitimGündemManşet

KLASİK ARAÇ SAHİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

klasik oto tutukunları-bodrumBodrum’da yaşayan klasik araç sahipleri Vedat Türkmen ortaokulunda bulunan yardıma muhtaç öğrencilere ayakkabı hediye etti.

Bodrum’da buluna Turkish Classic Car üyeleri Turgutreis mahallesinde bulunan Vedat Türkmen Ortaokuluna yardımda bulundu. Yaklaşık 15 klasik otomobilleri ile okul önüne gelen dernek üyeleri yardıma muhtaç öğrencilere ayakkabı hediye etti. Okul önüne gelen araçları okul bahçesinde izleyen öğrenciler dakikalarca araçlardan gözlerini alamadı. Teneffüs saatinde gerçekleştirilen etkinlikte öğretmenler ise araçlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Öğrencilerin ise araçlara uzaktan bakmak ile yetindi. Okul bahçesinde dışarı çıkmaları yasak olan öğrencilere klasik otomobillere yaklaşamadı.

Etkinlik için dernek üyelerine teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Akalan “böyle bir günde öğrencilerimize destek çıkan dernek üyelerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzda ilk kez böyle bir etkinlik oldu. İnşallah daha güzel etkinliklerde yaparız” ifadelerini kullandı.

Turkish Classic Cars ve Turkish Classic Murat 124 Gurubu Başkanı Ozan Aydın ise bu tip etkinliklere devam edeceklerini söyleyerek “ Mustafa Kemal Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıl dönümünde Vedat Türkmen Ortaokulunda bulunan 25 öğrencimize ayakkabı yardımında bulunduk. Bu tip etkinlikleri gurup olarak her zaman yapmayı düşünüyoruz. Bundan öncede bir çok etkinliğe imza attık bugün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle buluştuk” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu