GündemManşetSpor

5. BIOR, ÖDÜL TÖRENİYLE TAMAMLANDI

bior_odul_toreni (1)Bodrum Belediyesi’nin destekleri ve Bodrum Belediyesi Bodrum spor Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen 5. Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), ödül töreni ile son buldu.

Bu yıl beşinci kez düzenlenen yarışlara Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği ve Akustik Tourism Center da destek verdi. 11 ülkeden 260 sporcunun katıldığı BIOR’da yelkenlerini açan sporcular, yarışların son anına kadar yelken tutkunlarına keyifli anlar yaşattı, kıyasıya bir mücadele örneği sergiledi. Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi önünden verilen start ile mavi sularda dört gün süren mücadele sonunda sporculara ödül verildi.

Bodrum Manastır Otel’de düzenlenen BIOR ödül törenine; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Türkiye Yelken Federasyon Başkanı Özlem Akbudak, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Niyazi Atare, Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya katıldı.

Rıza Karakaya genç sporcuları tebrik ederek, “Bu organizasyonu düzenlemiş olmaktan dolayı Bodrum Spor ve Bodrum Belediyesi olarak çok mutluyuz, gururluyuz. Kültür turizminin çok kritik süreçlerden geçtiği bugünlerde yine buraya gelip özgürce yelken açan 11 ülkeden üç yüze yakın sporcuya teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün ödül alan yelkencileri tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bodrum sizi seviyor. Buraya geldiğiniz için hepinize defalarca teşekkür ediyorum. Ne mutlu özgürce yelken açabilen Dünya’nın özgür çocuklarına diyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu