AsayişGündemManşet

KATLİAM GİBİ KAZA:24 ölü

pageİzmir’deki bir dernek tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Marmaris’e giden grubu taşıyan midibüs Sakar Geçidinde kaza yaptı.

Henüz nedeni belirlenemeyen katliam gibi kaza hakkında Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Bugün sabah saatlerinde İzmir’in Buca ilçesinden İlimiz Marmaris ilçesine gitmekte olan Armağan Sertbaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı tur midibüsü Muğla-Marmaris yolunun sakar geçidi mevkiinde Saat 12.10 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle virajı alamayarak bölünmüş yoldaki beton bariyerleri ve yolun kenarındaki çelik bariyerleri aşarak yaklaşık 30 metreden uçuruma yuvarlanmış yolun uçurumun altındaki bölümüne düşmüştür.

Bu elim trafik kazası sonucu ilk belirlemelere göre 17 Vatandaşımız olay meydana geldiğinde, 3 Vatandaşımız müdahale esnasında olmak üzere toplam 20 vatandaşımız olay yerinde, 4 vatandaşımız da hastanede olmak üzere toplam 24 vatandaşımız hayatını kaybetmiş,  1’i bebek 3’ü çocuk 10 vatandaşımız da ağır yaralanmıştır.

Kaza haber alınır alınmaz devletin tüm imkânları seferber edilerek süratle yaralılar Menteşe ve Marmaris’teki hastanelere götürülerek tedavilerine başlanmıştır.

Söz konusu elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere aziz milletimizin başı sağ olsun yaralı vatandaşlarımıza Acil Şifalar diliyorum

Midibüs düştüğü noktada 35 AL 1645 plakalı araca çarptıysa da bu araçta sadece maddi hasar meydana gelmiş olup araçtaki vatandaşlarımız kazayı yara almadan atlatmıştır.

Muğla- Marmaris Karayolu saat 15.00 civarında kontrollü olarak trafiğe açılmıştır.”

 

Yapılan açıklamada kazada yaralananların isimleri ve tedavi gördükleri hastaneler ise şöyle belirtildi:

  1. Yasemin Namlı Arkan (MSKU EAH)
  2. Nazime Çiçek (MSKU EAH)
  3. Duygu Sertbaş (MSKU EAH)
  4. Bircan Kıran (MSKU EAH)
  5. Fatma Ecrin Ökten (MSKU EAH) 12 Yaş
  6. Bahar Sinur (MSKU EAH)
  7. Nehir Sertbaş (Muğla Yücelen) 10 Aylık Bebek
  8. Beyzanur Hano (Marmaris Devlet) 8 Yaş
  9. Cahide Güler (Marmaris Devlet)
  10. Simge Sinur (Marmaris Yücelen) 17 yaş

3 Erkek 31 Kadın kazadan etkilenmiştir.”

 

Öte yandan kaza nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın bölgeye giderek yaralıları ziyaret edeceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu