GündemManşetSpor

THE BODRUM CUP ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

bodrum cupUluslararası deniz festivali ve yelken yarışı The Bodrum Cup’ta dördüncü etap olan PALMARİNA Bodrum etabı da tamamlandı. Büyük bir heyecanın yaşandığı final gününün akşamında düzenlenen görkemli ödül töreninin ardından katılımcılar Türk pop müziğinin efsanevi grubu MFÖ konseri ile buluştular.

Türkiye’nin uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı The Bodrum Cup’ın  final günü olan 21 Ekim’de son etap sabah 10.30’da yapılan Gümüşlük-Yalıkavak arasındaki  PALMARİNA BODRUM etabıydı. The Bodrum Cup kazananlarını belirleyen yarışın ardından 20.00’de yelkenciler, Palmarina Bodrum’da coşku ve heyecan dolu bir törenle ödüllerine kavuştu. Törenin hemen ardından efsanevi müzik grubu MFÖ’nün verdiği konser, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

29. The Bodrum Cup’ta mutlu son ve 30. yıla dair bir müjde
Ödül töreninde, 14 kategoride yarışan teknelere verdikleri mücadele sonunda kazandıkları başarılar için ödüller sunuldu ve organizasyona katkıda bulunanlara teşekkür edildi. 2018 yılında 30. yıldönümü gerçekleşecek olan etkinliği İstanbul’dan başlatacakları haberini veren Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, “Bugüne kadar yani 29 yılda (bu sene dâhil) toplam 2256 yelkeni misafir ettik. Yıllık ortalamalara baktığımızda da her yıl ilginin daha da arttığını, daha çok katılımcı ve ziyaretçiyi Bodrum’un güzel koylarıyla buluşturduğumuzu söyleyebiliriz. 29 yılda yarattığımız bu değer, gerek Bodrum gerekse de Türkiye için önemli bir tanıtım fırsatıdır. The Bodrum Cup İstanbul etkinliğimizi düzenleyeceğimiz 30’uncu yılımızda sizlerin yoğun ilgisi ve katkısı ile Akdeniz’in en büyük yelken yarışı olma hedefimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

The Bodrum Cup kazananları belli oldu
Heyecanla geçen haftanın ardından The Bodrum Cup’ta kategori birincilerine ödülleri takdim edildi. The Bodrum Cup toplam sonuçlarına göre “Nazlım II” birinci, “VALS” ikinci ve “DRAGONFLY” üçüncü oldu. Gulet kategorisinde “DRAGONFLY” birinci, “VALS” ikinci ve “METRO GRANDI” üçüncü gelirken, mozaik kategorisinde “NAZLIM II” birinci, “WENDY” ikinci ve “ANITTA” üçüncü oldu. Tırhandil kategorisinin birincisi “KALITA” olurken, ikinci sırada “HIZIR 1” ve üçüncü sırada da “BASTARDA” geldi. Performans kategorisinde “MELODY II” birinci olurken, standart kategoride “TAKE IT EASIER” birinci, “NERISSA” ikinci ve “ELELE II” üçüncü sırada yer aldı. Cruiser kategorisinde ise “WAHRING DARLING” birinci, “MILTA MARINA CAPEHORN” ikinci ve “FORTUNA” üçüncü oldu.

Ödül töreni sonrası MFÖ konseri

The Bodrum Cup ödül töreninin ardından Palmarina Bodrum’da saat 22.00’de sahneye çıkan grup, izleyenlere unutulmaz şarkılarıyla tadına doyulmaz bir akşam yaşattı.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk müziğinin en başarılı gruplarından MFÖ hem izleyenleri coşturan şarkılarıyla eğlenceyi sonuna kadar yaşattı hem de dillerden düşmeyen duygusal parçalarıyla izleyenlerin yüreğine dokundu. Saat 02.00’ye kadar süren konser boyunca MFÖ’nün “Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da”, “Bodrum Bodrum”, “Ele Güne Karşı”, “Yalnızlık Ömür Boyu”, “Ali Desidero”, “Sarı Laleler” ve “Güllerin İçinden” gibi birbirinden güzel şarkılarına hayranları da eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu