GündemMagazinManşet

ÜNLÜ KUAFÖRLER BODRUM’DAN GEÇTİ…

7. Uluslarası Creative Saç Tasarım YarışmalarıMiss Hair Beauty &Tesa Consalt önderliğinde Bodrumda düzenlenen 7. Uluslarası Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri büyük ilgi gördü.

Organizasyonu düzenleyen komite başkanı By Yasin Dikmen, Tesa Consalt menejeri Safiya Selimi, Kosova sorumlusu koordinatör Munirka Tuna, Ege Bölge sorumlusu Erdal Kutki’nin gururları görülmeye değerdi. Bir çok kategoride saç, makyaj ve boya  üzerine  eğitimler veren By Yasin Dikmen, Erdal Kutki, Laki Andov, Srecko Giorgiyevski Munirka Tuna, Erdal Bektaşİhsan Akbulut, Nevin Özdemir sahnede yaptıkları eğitimlerle izleyenleri büyüledi.

Gala gecesi muhteşem saç showlar ve sanatçıların konseri görülmeye değerdi. Gala gecesi Saç Show ile sahne alan Türkiyenin ünlü kuaförlerinden topuz ve saç kesimi eğitimcisi By Yasin Dikmen’in İzmir ve Onuncu Yıl marşı müzikleri ile yaptığı show izleyenleri hayran bıraktı. İzleyiciler By Yasin Dikmen’in show’u ile ayakta ülkış tuttu. Öte yandan Tesa Consalt General menejeri Safiya Selimi’nin önderliğinde Makedonya Show ekibi Laki Andov, Srecko Giorgiyevski, Ajten Aliyeva, Todor Todorovski, Lejla Aci Sezer, Mirjana Mimi Gabrovska, Kosova’dan Munirka Tuna’nın muhteşem show’u seyircileri büyüledi. Erhan Kara Türk bayraklı tasarımlar ile dikkat çekti. İzmir Show Ekibi Erdal Kutki, SüleymanTalay, Tuncay Eslek, Ahmet Demircan topuz ve saç kesimi gösterileri muhteşemdi. 

Sonrasında show yapan ekipler yerlerini konserler için sanatçılara bıraktı. Sahne Alan Türkiyenin Ünlü Sanatçıları; O Ses Türkiye Finalisti Soyhan Bilgeer, Çerkez Kızı Rüya Eren, Last Star Murat Çelik galaya renk kattı.

Türkiye ve Avrupadan 12 kişi arasında gerçekleşen fantezi topuz yarışmasını Jüri heyeti puanlama ile değerlendirdi. Puanlama sonrası yarışmayı Türkiyeden Ramazan Türkmen birincilik ile tamamladı. İkinciliği aynı puanlar alarak Makendonya’dan Fatima Vesili ve Betule Sulejmani, üçüncülük ise Kosovadan Sadie Kurtishaj aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu