GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ KUPADA DÖRTLEDİ…

KırçiçekleriPotalarda fırtına gibi esmeye devam eden Kırçiçeği Bodrum Basket kızları, namağlup olarak sürdürdüğü Federasyon Kupası C Grubu maçlarında galibiyet serisine devam etti. TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu maçları için Kepez’de bulunan Kırçiçekleri, oynadıkları Bursa Bşb Maçında da yüzü gülen taraf oldu.

Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştirilen gurup maçı için Bursa Bşb ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket, ilk yarıyı 38-26 önde tamamladı. İlk yarıda gösterdiği performansı koruyan ve rakibine geçit vermeyen Kırçiçekleri, karşılaşmayı 66-56 kazanarak, sahadan ayrıldı.

Maç boyunca oyunu elden bırakmayan Kırçiçekleri, galibiyet sevinçlerini takım olarak kutlarken, 10 numaralı forması ile Seda Tabakçı, maçta takımına kazandırdığı 15 sayı ve 11 ribaunt ile maçın oyuncusu seçilerek, plaketini aldı.

Oynanan maçların ardından TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Kırçiçeği Basket Takımı, 30.09.2017 tarihinde, saat 16.15’de Bayraklı Bld. ile mücadele edecek. Kırçiçekleri oynanacak maçların ardından, önümüzdeki günlerde kura ile belirlenecek çeyrek final rakibi ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu