GündemManşetSpor

SUPERENDURO YARIŞLARINA KATKI VERENLERE PLAKET VERİLDİ

26-27 Ekim 2019 tarihlerinde Bodrum da organize edilen Türkiye SÜPERENDURO Şampiyonası’na katkıda bulunan kurum ve kişilere plaket verilerek teşekkür edildi.

Halikarnas motor sporları kulübü (HMK) Başkanı Faysal Şefkatlioğlu bu konuda bir açıklama yaparak;” böyle büyük organizasyonları tek başımıza yapmıyoruz. Bodrum ve Muğla hep beraber elbirliği ile herkesin desteğiyle yapabiliyoruz. Halikarnas motor sporları kulübü çalışma arkadaşlarımıza, sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

HMK Başkanı Şefkatlioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü “Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın son etabı olan 4’üncü ayağı Bodrum da gerçekleşti. Bodrum Halikarnas Motor Sporları kulübü ve Türkiye Motosiklet Federayonu nun düzenlediği, Halikarnassos Süperenduro Türkiye Şampiyonası Bodrum yarışına destek veren, bizden desteğini esirgemeyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bodrum Ticaret Odası, Çağdaş Holding, Marjin Tekstil, Sunu organizasyon ve tüm üyelerimize katkı verdikleri için, kulübümüz yönetimi olarak; Zeki Özkeskin , Ercan Esendemir, İrfan Bozkurt,Can Menteş, Faysal Şefkatlioğlu, İbrahim Akpınar, Ali Çırak ile birer plaket vererek teşekkür ettik” dedi.

Çok sayıda sporcunun 9 ayrı branşta ve toplu çıkışların da seyircinin ilgisini artıran bir katılımı ile kıyasıya bir mücadele verdiği, doğayla ve rakipleriyle kapalı bir parkurda gerçekleştirilen bu yarışlarda, katılımcılar sadece birbirlerine karşı değil, aynı zamanda kendi limitlerine karşıda önemli bir sınav verdi.

Yarışlar nedeniyle Bodrum dışından çok sayıda yarışmacı ve yakın çevresi de Bodrum’a gelerek Bodrum turizmine katkı sağladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu