GündemManşetSiyaset

AV.KADİR DAĞLI, AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

av-kadir-daglı-1Av.Kadir Dağlı, 15 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak olan olağan kongrede, AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Macit Gündoğdu Başkanlığında seçim gününe kadar devam edecek olan yönetimde genel sekreter olarak da görev yapan Kadir Dağlı, “İlçe Başkanımız Sayın Macit Gündoğdu’nun yeni dönemde görev almayacağını ifade ederek görevi bırakmasının ardından, yaptığım durum değerlendirmesiyle birlikte ilçe başkanlığına adaylığımı koyma kararı aldım. Adaylık kararımı Sayın Gündoğdu ile de paylaştım.” Dedi.

2011 Yılında siyasi hayatına Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığını ifade eden Kadir Dağlı, “2014 Yılında Bodrum Belediye Meclis i üyeliğine aday oldum. Partimim layık gördüğü tüm görevleri üstlenerek hizmet ettim. Bodrum’un tüm sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğime inanıyorum. İlçe başkanlığı görevine layık görülürsem, AK Parti’nin tüm ülkeye yaşattığı hizmetlerden Bodrum’unda yararlanması için elimden geleni yapacağım. Kongre sürecinde başkan adaylığını açıklayan ve açıklayacak olan yol arkadaşlarımın da yeterli liyakata sahip olduklarından şüphem yok ve arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Dedi.

Kadir Dağlı kimdir…

1984 Gölcük doğumlu olan Kadir Dağlı, 1987 yılından bu yana Bodrum’da yaşıyor. Evli olan Dağlı, Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Dağlı, 2012 yılından bu yana Muğla Barosuna bağlı olarak avukatlık yapıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu