AsayişGündemManşet

2 JANDARMA PERSONELİ YARALANDI

IMG_6927Bodrum’da yaşanan trafik kazasında iki uzman jandarma yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Sabah saatlerinde Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda ilerleyen Samet Kuvat idaresindeki 48 VF 294 plakalı motosikletin önüne aniden koyun fırladı. Koyuna çarparak kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü Kuvat ile motosiklette yolcu olarak seyreden Oğuz Akbaş yola savrularak vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle yaralandı. Yaralıların yardımına ilk olarak vatandaşlar koştu.

Haber verilmesiyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza mahalline gelen 112 Acil Sağlık ekibi ile Bodrum Belediyesi sağlık ekibi yaralıları ambulanslara alarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan kazazedelerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Motosikletin çarptığı koyun ise telef oldu.

Kazanın ardından bölgede trafik akışı bir süre aksadı. Trafik polislerinin yaptığı çalışmanın ardından kazaya karışan motosiklet çekici marifetiyle bölgeden kaldırılırken trafik akışı da normale döndü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu