AsayişGündemManşet

YAYA GEÇİTLERİNDE KAZA ARTIYOR…

Bodrum’da sık sık kazaların yaşandığı yaya geçidinde 2 kişinin yaralandığı bir kaza daha meydana geldi.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Gümbet Kavşağı ile Jandarma Kavşağı arasındaki yaya geçidinde sık sık kaza yaşanıyor. Kazaların büyük çoğunluğu yayaya yol verme alışkanlığının henüz oluşmamasından kaynaklanıyor.

O kazalardan biri de bugün öğleden sonra meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden 48 AAR plakalı otomobil sürücüsü, o esnada yaya geçidinden geçen 22 yaşındaki Vedat Taş’a yol vermek için durdu. Otomobilin hemen arkasında seyreden 34 BRZ 556 plakalı otomobil sürücüsü, yayaya yol veren otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen otomobil, yaya geçidinden geçen yayaya çarptı. Kazada yaya Vedat Taş ile 34 BRZ 556 plakalı otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Kazanın ihbar edilmesiyle bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaya, Bodrum Belediyesi Acil Yardım ambulansına, sürücü ise 112 Acil Sağlık ambulansına alınarak hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis ekipleri de kaza mahallinde güvenlik önlemleri aldı.

Vatandaşlar aynı yaya geçidinde sık sık kaza yaşandığını ifade ederek cadde üzerindeki üst geçidin yaya geçidine yaklaşık 50 metre mesafede olduğunu ve geçidin kaldırılması gerektiğini savundu. Kimileri de yayaya yol verme kültürü yaygınlaşana kadar bahse konu geçitte çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kaza olacağını dile getirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu