GündemManşet

ADLİ YIL TÖRENLE AÇILDI

Bodrum-adli yıl açılışıBodrum Adliyesi’nde, 2017-2018 adlı yılının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Bodrum Adliyesi önünde düzenlenen törene, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adnan Kahraman, Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı.

Törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk büstüne çelenk bırakıldı.

Törende konuşan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Duman, 2017-2018 adli yılının iyi geçmesi temennisinde bulundu.

Duman, “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında, yargı içerisindeki FETÖ unsurlarının ayıklanması ve yürütülen soruşturmalarla toplumsal barışın teminatı olan hakim ve savcılar, birlik ve beraberlik içerisinde milletin yargıya olan güvenini arttırmak için mesai mevhumu gözetmeksizin var gücüyle çalışmaktadır.” dedi.

Mumcular Mahallesi’nde Bodrum Yüksek Güvenlikli Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun ihalesinin yapıldığını da ifade eden Duman, çalışmaların bu yıl içerisinde başlayacağını ve 2019 yılında da faaliyete geçmesinin planlandığını belirtti.

Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Özyiğit ise yaptığı konuşmada, kadına karşı şiddetin ve çocuk istismarının olmadığı bir ülke temenni ettiklerini bildirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu