GündemManşetSpor

GENÇ YETENEKLER PLAJ FUTBOLUNDA BOY GÖSTERDİ

göztepe Futbol Okulları-BodrumKendi yaş grubunda Türkiye’de ilk defa plaj futbolu turnuvası Bodrum’da gerçekleştirildi. İzmir ve Muğla bölgesinden 12 takım Gündoğan plajında kıyasıya mücadele etti.

Göztepe Futbol Okullarının organizasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu ve Bodrum Belediyesinin destekleri ile Türkiye’de ilk defa Çocuk Plaj Futbol turnuvası düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen turnuvaya Muğla ve İzmir bölgesinde 12 takım katıldı.

Gündoğan plajında gerçekleştirilen organizasyonda genç yetenekler hünerlerini gösterirken, sahildeki turistler ve futbolcuların aileleri maçları yakından takip etti. İlk defa böyle bir etkinliğin yapılması antrenörleri ve çocuk futbolcuları da memnun etti.

Futbolun sadece yeşil sahalarda oynanmadığının çocuklara öğretildiği etkinliğin 2. Ayağı 30 Ağustos günü İzmir’in Urla İlçesinde yapılacak.

Göztepe Futbol Okulları Bodrum Sorumlusu Emrah Çatak turnuvaya ilişkin şunları söyledi:

“12 Kulüp olarak buradayız ve işin en güzel yanı tüm Türkiye’de bu yaş grubunda, 9 yaş grubunda bu işin ilk kez yapılıyor olması ve bu ilke Bodrum’un imza atıyor olması, Göztepe Spor Kulübünün imza atıyor olması 30 Ağustos Zafer Kupasında savaşla kazanılan zaferin sadece savaşı andırmaması için çocukların zaferi olması için sokakta oynadığımız topu plaja taşıdık. Plaj futbolunu desteklemek için TFF’na destek vermek için çocukları küçük yaşta plaj futbolunu sevdirmek için bugün Gündoğan’dayız.”

Sıcak altında top koşturan genç futbolcular maç biter bitmez soluğu denizde aldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu