GündemManşetSpor

BODRUM’DA HAKEM GECESİ…

Bodrum’da düzenlenen gecede, terfi eden hakemlere kokartları takıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Muğla Şubesi tarafından, bir otelde düzenlenen törende, ilden bölgesel hakemliğe ve adadan il hakemliğine terfi eden 15 hakeme kokartları verildi.

Bardakçı Koyunda bulunan Azka Otel’de düzenlenen geceye, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Kaymakam Bekir Yılmaz, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr.Abdurrahman Arıcı, Belediye Başkan Vekili Ayşenaz Gültekin Öncel, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun ve Spor Komisyonu Başkanı Meclis Üyesi Tamer Mandanlinci ile FIFA kokartlı Hakem Halis Özkahya, Bodrumspor Kulüp başkan ve yöneticileri, DTO Bodrum Başkanı Orhan Dinç ve genç hakemler katıldı.

Yapılan konuşmalarda spora ve sporcuya verilen desteğin artarak devam edeceği vurgusu yapılarak hakemlere görevlerinde başarılar dilendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, burada yaptığı konuşmada, üç yıldır kadın hakemlerle ilgili mesajlar verdiğini söyledi.

Iğdır’da 48 kadın hakemle karşılaştığını belirten Arıcı, “Eğer Iğdır’da 48 bayan hekemimiz varsa Muğla‘da, Antalya’da ve batı vilayetlerimizde bunun fazlasını beklemek durumundayız. Merkez Hakem Komitesi’ne  sesleniyorum. Eğer kadın hakemlerimiz başarılıysa lütfen onlar da liglerde yerlerini alsınlar.” dedi.

Anadolu’daki hakemlerin hak ve hukukunu korumak zorunda olduklarını anlatan Arıcı, TFF’de gözlemci ve hakem baba ile oğlu varsa birinin görevini bırakması gerektiğini bildirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu