GündemManşetSpor

GENÇ OYUNCU İREM ÇAVUŞOĞLU KIRÇİÇEĞİ OLDU…

irem-cavusogluKirçiçeği Bodrum Basketbol genç oyuncu İrem Çavuşoğlu’nu renklerine bağladı.

2017-18 Basketbol sezonuna 2 oyuncusu hariç kadrosunu tamamen yenileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol, genç ve başarılı oyuncu İrem Çavuşoğlu’nu Kastamonu Basketbol’dan kadrosuna dahil etti. A Takım kariyerine 2015-16 sezonunda Urla Pera ile başlayan Çavuşoğlu, yeni sezonda Kırçiçekleri için ter dökecek.

Genç oyuncu, “Kırçiçeği Bodrum Basketbol kalitesi, iddiası ve bulunduğu coğrafya açısından bana çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Bodrum Basketbol Kulübü’nün idari, teknik ve oyuncu kadrosun tecrübesi, yolun başında olan her basketbolcu için büyük şans. Bende bu şansı iyi değerlendirmek istiyorum.” dedi.

Sezon hazırlıklarının yoğun bir tempoyla devam ettiğini ifade eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, “Kazanmak, şampiyon olmak, en yukarıda olmak ne kadar önemliyse, basketbola oyuncu kazandırmak, kalitesini yükseltmek ve başarıyı sürdürülebilir kılmak da o kadar önemli. Kulübümüz bu sorumluluğunu yerine getirmek için genç oyuncuları dikkatle izliyor. İrem’de benim dikkatle izlediğim oyunculardan biri. Başarılı bir sezon yaşayacağı ve bize katkı sağlayacağı umudundayım.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu