GündemHayatManşet

DEPREMZEDE AYŞE NİNENİN SEVİNCİ

Bodrum-depremzede Ayşe Küçükköse21 Temmuz gecesi Bodrum yakınlarında meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde ağır hasar gören evinin duvarları altında civcivleri ölen Ayşe nineye yeni civcivler hediye edildi.

Yalı Mahallesi Kocaköseler Mevkiindeki eski evinde yaşarken depreme yakalanan 87 yaşındaki Ayşe Küçükköse o gece kendi canını kurtardıktan sonra civcivlerini kurtarmaya çalıştı. Ancak yakınlarının evin çevresinden uzaklaştırdığı Ayşe nine civcivlerini kurtaramadığı için çok üzüldü.

Ayşe ninenin durumunu öğrenen Muğla Süs Tavukları Derneği bugün ziyaret ettikleri yaşlı kadına 7 civciv ve 1 tavuk hediye etti. Civcivleri gören Ayşe Küçükköse sevinçle onları eline alarak doyasıya sevdi.

Ağır hasar gören evi için AFAD’ın kendisine vermek istediği konteynırı kabul etmeyerek kızının evine yerleşen yaşlı kadın yeni civcivleri ile yaşadıklarını bir nebze olsun unuttu.

Yeni tel kümese bırakılan tavuk ve civcivler artık Ayşe ninenin tek göz ağrıları oldu.

Muğla Süs Tavukları Derneği Başkan Yardımcısı Soner Kurnaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tavuk camiasından arkadaşlar haberi olmuş bana ilettiler ve Ayşe teyzeyi bir ziyarette bulunmayı karar verdik arkadaşlarla beraber. Hep beraber Ayşe ninemizin acısını biraz hafifletmek için burada bulunuyoruz. Amacımızda nenemizi mutlu edebilirsek bizim için çok büyük mutluluk.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu