GündemManşetSpor

ENGELLİ SPORCUMUZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Bodrumsporlu karateci Ümit ÖzçevikBodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımı sporcusu Ümit Özçevik 18-22 Temmuz tarihlerinde Samsun da yapılan Dünya İşitme Engelliler Karate Şampiyonasın da Dünya Şampiyonu olarak çok büyük bir başarıya imza attı.

Milli sporcu takım yarışmalarında dünya şampiyonu olurken ferdi olarak katıldığı 60 kg. da ise dünya üçüncüsü olarak iki madalya kazandı.

Başarılı sporcumuz Ümit Özçevik duygularını şu sözlerle ifade etti:

”Beni karate sporu ile tanıştırıp sevdiren ve beni  en iyi şekilde yetiştirip dünya şampiyonasına hazırlayan Fatih Uzunlulu hocam sayende dünya şampiyonu oldum. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Dünya şampiyonasında kazandığım madalyalarımı Bodrum’a armağan ediyorum.”

Şampiyon sporcunun antrenörü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ise başarılarının artarak devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

” Mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum, Bir yıl içinde ikinci dünya şampiyonluğu derecesi elde ettik. Sporcum Kayra sezgin ‘le başlayan dünya şampiyonluğu başarımıza Ümit Özçevik ile devam ettik. Ümit’le ne kadar gurur duysak azdır, bundan sonra ki hedeflerimizi büyüterek devam edeceğiz. 2017 yılında yapılacak olan İşitme engelliler olimpiyatları için şimdiden çalışmaya başlayacağız. Artık yeni hedefimiz Ümit için Olimpiyat şampiyonluğu olacak. ”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu