GündemHayatManşet

“BAL” IN ZOR ANLARI

hayvan kurtarma-BodrumBodrum’da bahçe kapısının parmaklıklarına sıkışan köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Afacan köpeğin sahibi, kurtarma çalışmaları sırasında bir an bile köpeğinin başından ayrılmadı.

Sahibinin evde olmadığı sabah saatlerinde bahçenin demir kapısına kafasını sıkıştıran Bal isimli Golden Rotweiler cinsi köpeği gören komşular durumu hemen köpeğin sahibine bildirdi.

Gümbet Mahallesi Bitez Caddesi üzerindeki evine gelen Canan Geçgil isimli hayvan sahibi köpeği sıkıştığı yerden kurtaramayacağını anlayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Bölgeye ulaşan Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip demir parmaklıkları gerdirerek köpeği sıkıştığı yerden kurtardı. O anlarda köpek sahibi ise bir an olsun hayvanın başından ayrılmayarak onu teselli etmeye çalıştı.

Köpek Sahibi Canan Geçgil, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben evde değildim, dışarıdaydım. Ben yokken sokmuş bir anda kafasını parmaklıklara ve aradılar geldim bende hemen. Akıllı bir hayvan yapmaz böyle bir şey nasıl yaptı anlamadım.

Bal’ın kurtarılmasının ardından hem köpeğin hem de çevredekilerin sevinçleri görülmeye değerdi.

Zaman zaman ekranlara yansıyan hayvana şiddet görüntüleri yürekleri sızlatırken bu görüntüler ise herkese örnek oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu