AsayişGündemManşetSağlık

KAPATMA UYGULANAN İŞYERİ SAYISI 38 OLDU

Türkiye genelinde ve bölgemizde her geçen gün vaka sayısı katlanarak artarken, pandemi ile ilgili alınan tedbir kararlarına uymayan Bodrum’daki 4 eğlence mekanı daha kapatıldı. Bugün kapatılan işletmelerle beraber, ilçe genelinde toplamda kapatma uygulanan işletme sayısı 38’e çıktı.

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekipleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçede denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Tedbirlere uymayan ve ruhsatlarına aykırı şekilde faaliyet gösteren mekanlarda mühürleme işlemleri bugün de devam etti.

Tekilacılar Sokağı’nda faaliyet gösteren Barney ve Bar’celona isimli mekanlar süresiz kapatılırken, Neyzen Tevfik Caddesi’nde hizmet veren Turunç ise 1 günlüğüne faaliyetten men edildi. Yine Bodrum merkezde faaliyet gösteren ve bar ruhsatlı olduğu öğrenilen Kilim Türkü Evi hakkında da süresiz olarak kapatma kararı verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu