AsayişGündemManşet

GENÇ SPORCU TOPRAĞA VERİLDİ

Doğukan Tanışan-CenazeTrafik kazasından hayatını kaybeden 16 yaşındaki Doğukan toprağa verildi.

Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ikiz kardeşlerden Doğukan Tanışan gözyaşları içinde toprağa verildi. Aynı araçta bulunan ikizlerden Batuhan ise yoğum bakımdaki mücadelesi sürüyor.

Bitez kavşağında gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölmüş,  3 kişi de yaralanmıştı. Feci kazada, aynı sınıfta okuyan, aynı futbol kulübünde top koşturan ve dövmeleri bile aynı olan ikizleri birbirinden ayırdı.  Kazada hayatını kaybeden ikizlerden Doğukan Can Tanışan Turgutreis merkez camiinde kılınan namazın ardından Karabağ mezarlığına defnedildi. Tabutuna Göztepespor’un forması konan Tanışan’ın cenaze törenine okul arkadaşları ve Bodrum Göztepespor yetkilileri de katıldı. Aile fertlerinin güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

İkizlerden hayatta kalan Batuhan Tanışan’ın yoğun bakımda ki tedavisine cevap verdiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu