AsayişGündemManşet

TRAFİKTEN ÇOK ONLARI ETKİLİYOR

ambulans_itfaiye_polis (6)Bodrum’da yoğunlaşan trafik en çok acil olaylara müdahale eden ekiplere zor anlar yaşatıyor.

Başta sağlık ekipleri olmak üzere, itfaiye, polis, jandarma ve arama kurtarma ekipleri gün boyu gelen ihbarlara giderken özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde zor anlar yaşıyor. Yoğun trafiğe birde duyarsız sürücüler eklenince ekipler acil durumlara yetişmekte güçlük çekiyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte sağlık ekipleri özellikle yaşlı vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirirken, zaman zaman da kalp durması sonucu boğulmalarla karşılaşıyorlar. Her dakikanın önemli olduğu bu gibi acil durumlarda yoğun trafiğe takılan ve duyarsız sürücülerle karşı karşıya kalan ekipler en çok bu tür olaylarda zorlanıyor.

Yoğunlaşan trafikte sağlık ekiplerinin dışında itfaiye ekipleri de zor anlar yaşıyor. Acil müdahale aracı dışında kalan ekipler yangın bölgesine giderken yoğun trafik nedeniyle yangın bölgesine geç varırken, yangın ihbarı verenler tarafından “ne kadar geç kaldınız” gibi cümlelerle karşılaşıyorlar.

Polis ekipleri de gün boyu gelen bir çok ihbarı değerlendirirken, onlarda yoğun trafiğin olduğu zamanlarda olay yerine gitmekte gecikiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu