GündemManşet

BAŞKAN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

bayramlasma (4)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ramazan Bayramı tatili öncesi son mesai gününde, Bodrum Belediye binası önünde belediye personeliyle bayramlaştı.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından personele özel düzenlenen bayramlaşma törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Turgay Kaya ile belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, birim sorumluları ve çeşitli birimlerden belediye çalışanları katıldı.

Bayramdan önceki son mesai günü olması nedeniyle düzenlenen bayramlaşmada tüm personelini selamlayıp bayramını kutlayan Başkan Mehmet Kocadon, birlik beraberlik mesajları verdiği konuşmasında; “Ne kadar şanslı olduğumuzun farkındayız çünkü bir bayramı daha beraber yaşıyoruz ve sizlerle olmaktan son derece mutluyuz. Şunu hiçbir zaman unutmayın: Ne Bodrum’un işi biter ne kendi sorunlarınız biter ne de dertler biter. Beraber ağlayıp beraber gülüyoruz burada, çünkü bizler bir aile olduk ama en önemli olan da sağlık. Sağlığınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Kendinize olan saygınızı, sevginizi yitirmeyin ki gerisi kendiliğinden olur zaten. Hepinize tatlı, şeker gibi bir bayram diliyorum. İnşallah bu bayramı da kazasız belasız atlatırız. Bayram tatilinde hem Bodrum halkının hem de Bodrum’a tatil için gelecek olan misafirlerimizin huzuru için gece gündüz demeden görevinin başında olacak olan belediye personelimize de çok teşekkür ediyorum. İyi bayramlar arkadaşlar.” dedi.

Alkışlarla karşılık veren personelin de Başkan Kocadon’un bayramını kutlamasıyla tören sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu