GündemHayatManşet

DUYARLI TAKSİCİYİ “AYIN ŞOFÖRÜ” SEÇİLDİ

Fethiye’de aracına aldığı tursit müşterisinin bir miktar para ile pasaportunu araçta unuttuğunu fark eden Taksici Uğurcan Karaoğlu, müşterisini bularak eşyalarını teslim etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi, taksiciyi duyarlı davranışından dolayı “Ayın Şoförü” seçti.

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Çalış Taksi durağında faaliyet gösteren Uğurcan Karaoğlu, 16 Haziran 2018 tarihinde yabancı uyruklu bir vatandaşı aracına aldı. Yabancı turist müşterisini gitmek istediği yere bırakan Karaoğlu, daha sonra Taksi Durağına geri döndü. Durakta aracının temizliğini yaptığı sırada arka koltukta müşterisine ait bir miktar para, kıymetli evraklar, cüzdan ve pasaport olduğunu fark etti. Diğer meslektaşlarının da desteği ile yabancı turisti aramaya başlayan Taksici Karaoğlu, müşterisinin kaldığı oteli tespit ederek eşyalarını sahibine teslim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada taksicilerin Muğla’yı yurtiçinde ve yurt dışında tanıtan birer fahri elçi oldukları belirtilirken, şu ifadelere yer verildi;

“Fethiye’de görev yapan taksici arkadaşımızın ilimizi ve ülkemizi doğru bir şekilde tanıtan, yerli ve yabancı turistlerimizin taksicilere olan güvenini arttıran bir davranışta bulunduğunu tespit ettik. Böyle bir davranışın diğer taksicilere de örnek teşkil edecektir. Bu yüzden taksici arkadaşımızı “Ayın Şoförü” seçerek ödüllendirmek istedik.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu