GündemMagazinManşetMekan

AÇILIŞ KOKTEYLİNDE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

by_eskici_acilis -fikret hıdırBodrum Barlar Sokağında bu sezon hizmet vermeye başlayan ‘By Eskici’nin açılış kokteylinde çifte mutluluk yaşandı.

Halikarnas Balıkçısı’nın şiirlerini yazdığı, geçmişte “balıkçının pansiyonu” olarak bilinen tarihi binada hizmet vermeye başlayan ‘By Eskici’nin açılış kokteyline yoğun katılım oldu. 12 Ay boyunca hizmet verecek olan By Eskici gündüzleri bistro pub olarak, gece ise dj ve canlı müzik performanslarıyla hizmet verecek.

By Eskici’nin işletmecilerinden Murat Oğan’ın da arkadaşı olan Bodrum Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Fikret Hıdır’a eşi Başak Hıdır tarafından mekanın açılış kokteylinde sürpriz doğum günü düzenlendi. Sürpriz doğum gününe Fikret Hıdır’ın Bodrum Belediyesinden çalışma arkadaşları, gazeteci arkadaşları ve yakın dostları katılırken, Hıdır, doğum günü pastasını eşi Başak Hıdır ve kızları Ayşe Naz Hıdır ile birlikte keserek sürpriz doğum gününe katılan herkese teşekkür etti.

By Eskici’nin açılış kokteyli canlı müzik dinletisinin ardından Dj Levent Yöntem ve Güvenç Dağüstün’ün “Aklımızda Kalan Şarkılar” partisiyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu