GündemHayatManşet

VALİ ÇİÇEK, YÜKSEKOVALI ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİ

DSC_9016Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Yüksekova’dan Muğla’ya gelen başarılı 40 öğrenci Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, Muğla ve Yüksekova arasında kurulan gönül köprüsünün sağlam olacağını vurguladı.

Muğla’nın Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi ünlü turizm merkezleri, masmavi denizi, koyları, tarihi yerleri ve kültürü ile çok zengin bir il olduğuna dikkat çeken Vali Çiçek, çocuklara Muğla’da kaldıkları süre zarfında Muğla’nın bütün güzelliklerini görmelerini tavsiye etti.

Öğrencilere hayatlarında başarılar dileyen Vali Çiçek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Sizler bizim aynı zamanda turizm elçilerimizsiniz. Buraların güzelliğini çevrenize anlatın. Hepimiz biriz, tekiz birlikteyiz. Yıllar sonra dilerim üniversiteyi burada okur, meslek sahibi olursunuz. Hepinizin Türkiye’nin önemli yerlerinde görev alacağına inanıyorum.”

Proje kapsamında 2 rehber öğretmenin gözetiminde 13-18 Haziran tarihleri arasında 12-15 yaş arası başarılı 40 öğrencinin Muğla’da misafir edileceği öğrenildi.

Öğrencilerin, Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Jandarma Teşkilatı’nın 178’inci yıl dönümü kutlamalarına katılacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu