GündemManşetSpor

BAŞARILI YELKENCİLERDEN ZİYARET

Bodrum-era yelken kulübüEra Bodrum Yelken Kulübü’nün başarılı yelkencileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Era Bodrum Yelken Kulübü Başkanı Erman Aras, antrenörler Serkan Dalgacı ve Özer Özmutlu, yelkenciler Efe Tulçalı, Umut Kartal, Yağmur Özcan, Ada Göktan ve Yalın Zerrin ile aileleri katıldı.

Ocak ayından bu yana gerek yurt içi gerek yurt dışında katıldıkları yarışmalardan birinciliklerle dönen başarılı yelkencilerin antrenörlerinden Serkan Dalgacı şunları söyledi:

“Yelkencilerimiz son üç senede üçüncü kez Türkiye Şampiyonu olarak ayrı başarıya imza attılar. Bu sene Milli Takıma 3 yelkenci verdik. Eylül ayı sonunda İstanbul’da yapılacak olan Optimist Türkiye Şampiyonası’na katılacağız. Şampiyonaya gitmeden önce Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Spora ve sporculara desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da başarılı sporcuları tebrik ederek, “Bodrum’un bayrağını dünyanın dört bir yanında başarıyla dalgalandıran sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu