EğitimGündemManşet

BODRUM’DA KARNE SEVİNCİ

bodrum-karneBodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ın da katılımları ile Atatürk İlkokulunda düzenlenen karne töreninde mezun olan öğrencilere karneleri teslim edildi.

Daha sonra Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin Umurca İlkokulu öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu. Umurca İlkokulunda öğrenciler ile bir araya gelen Emin Geçin, anasınıfı ve özel eğitim sınıfı öğrencilerinin karnelerini verdi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılını bu gün yaşanan karne heyecanı ile geride bıraktık. Bugün 25.215 öğrencimiz karnelerini aldılar. 1894 öğrencimiz ilkokullarımızdan, 1829 öğrencimiz ortaokullarımızdan ve 1319 öğrencimiz de liselerimizden olmak üzere toplam 5042 öğrencimiz de mezun oldu. Eğitim ve öğretim yılımız süresince sportif, kültürel ve sanatsal birçok etkinlik gerçekleştirdik. Yorucu bir yıl oldu fakat başarılarımızı arttırdık. Çocuklarımızı emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. 24 öğrencimiz Teog sınavlarında tam puan aldı. Çeşitli projelerle çocuklarımıza olumlu önemli duygular aşıladık. Daha dün “Varsay ki Yedim” projemiz kapsamında çocuklarımız yetim ve öksüz kardeşleri için biriktirdikleri yardımları teslim ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi öğrencilerimiz için dinlenme zamanı. Ben tüm mesai arkadaşlarımı, yönetici ve eğitmenlerimizi, çocuklarımızın ve bizim hep destekçisi olan velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sonunda Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, öğrenciler tarafından adeta sevgi çemberine alındı. Okul Müdürü Haydar Akkaba tarafından karşılanan Başkan Mehmet Kocadon’a ziyaretinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ da eşlik etti. Beraberindekilerle birlikte ziyaret ettiği sınıflarda büyük bir ilgiyle karşılandı.

Karnelerini Başkan Kocadon’un elinden almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler “Mehmet amca bizimle fotoğraf çektirir misin?” diyerek sevgisini gösterdi. Başkan Kocadon da, “Seve seve sizinle fotoğraf çekilirim. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İnşallah üniversite diploma törenlerinizde de yanınızda olurum. Başarılarınızın devamını dilerken sizleri yetiştiren ve destek olan öğretmenlerimize ve velilerimize de çok teşekkür ederim.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu