AsayişGündemManşet

ÇALINAN BİSİKLET BULUNDU

Bodrum-bisiklet hırsızlığıBodrum’da kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından çalınan bisiklet duyarlı bir vatandaş tarafından  bulundu.

Cevat Şakir Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Sokak üzerinde hizmet veren işyerinde çalışan bir personelin bisikleti kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınmış ve o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansımıştı.

Çalınan bisikleti Bodrum Antik Tiyatro mevkiinde atıl halde görün duyarlı bir vatandaş işyeri yetkililerine haber verdi. Bisikleti alan yetkililer vatandaşa teşekkür etti.

İşletme Sahibi Bahtiyar Türksever, olayla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Durumu basınla paylaşmamızdan iki sonra bizi bir arkadaş arayarak arazide bir bisiklet bulduğunu söyledi. Daha sonra bisikleti gidip aldık ve duyarlı arkadaşa çok teşekkür ettik. Sizin aracılığınızla o arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum. Yanımızda çalışan personelin bisikletiydi, o da bisikletine kavuştu. Basına da çok teşekkür ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu