GündemHayatManşet

MUĞLA’DA ANLAMLI İFTAR

Muğla iftarMuğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesindeki şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerine Emniyet Müdürlüğünde verilen iftar yemeğine katıldı.

Düzenlenen İftar yemeğine Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile Şehit yakınları,gaziler, gazi yakınları katıldı.

Konuşmasına Şırnak’ta Helikopter düşmesi nedeniyle şehit olan komutanlarımıza Allahtan rahmet dileyerek başlayan Vali Çiçek “ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşundan günümüze kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, onları her zaman şükran ve minnet ile yâd ediyoruz. Şehit eşleri, çocukları, anne, babaları ve kardeşleri şehitlerimiz bize emanetidir. Onlara sahip çıkmak hepimizin görevidir. Çünkü şehitlerimiz bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını verdiler. Kimsenin şüphesi olmasın Bu Vatanı böldürmeyeceğiz, bu bayrağı indirtmeyeceğiz, Minarelerimizden ezanlarımız okunmaya devam edecek bu karanlık terör odaklarına da gerekli cevabın verileceğinden şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Konuşmasına Şırnak’ta düşen helikopterde şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın “Hanke’ye Ağıt” şiiriyle son veren Vali Çiçek “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Yarbay Alim Yılmaz’ın babası Mehmet Yılmaz, “Vatan ve Bayrak Aşkına” isimli 2. Şiir kitabını Vali Amir Çiçek ile eşi Hülya Çiçek Hanımefendiye takdim etti. Ayrıca Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile her fırsatta birlikte olduğundan dolayı Vali Çiçek’e teşekkür plaketi verdi.

Kısa bir Konuşma yapan Mehmet Yılmaz, “Oğlum Şehit olduğu günden bu yana sürekli şiir yazıyorum. İkinci kitabımı geçtiğimiz günlerde yayınladım. Bu kitabın yapımında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, buldukları her fırsatta yanımızda olan Sayın Valimiz Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Hanımefendi’ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu