GündemManşetTeknoloji

ARAÇLARINA MASRAF ETMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR

BODRUM-TUNING-MODİFİYE-SHOWBodrum’da düzenlenen Tunıng Modifiye AutobShow’a Türkiye’nin farklı yerlerinden 150 araç katıldı.

Bodrum’da ilk kez düzenlenen ve modifiye meraklılarının buluştuğu oto şovda araçlar ses sistemleri ve modife edilmiş özellikleriyle bir birleriyle yarıştılar.

Yalıkavak Mahallesi Küdür Mevkiinde gerçekleştirilen etkinlikte özellikle eski model araçlarda yapılan değişiklikler şaşkınlık yarattı.

On binlerce lira değerindeki ses sistemleri, uzaktan kumanda ile çalışan otomobiller, farklı iç döşemeler, güçlendirilmiş motorlar ve daha birçok sistemle yüklü otomobilleri buluşturan fuar vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Yaklaşık 5 bin liralık aracına 35 bin lira masraf eden araç sahibi Sezer Ortanca şunları söyledi:

“Sadece aksesuarına 3 bin lira harcadım. A’dan Z’ye her şeyini değiştirdim, farına, stopuna, tamponuna her şeyine varasıya. Tabi ki bu zevke bağlı birazda, arabanın üstüne taktığınız malzemeler birazda arabaya yakışacak ki arabayı hoş göstersin güzel göstersin. Birazda zevk meselesi, insanın içinden nasıl gelirse araba o şekilde şekilleniyor. Bu tutku bizde hastalık yani herkesin bir hobisi vardır bizim hobimizde bu. İnsanları yani buna alıştırmak. Şu görmüş olduğunuz aracı ben 4 bin 700 liraya aldım. 4700’e aldım, bu arabanın şuan bana masrafı 35 bin lirayı buldu. 20 bin lira arabaya masraf ettim 15 bin lira da müzik sistemine masraf ettim.”

Modifiye araç sahipleri ses sistemleri kadar motor güçlerine de güveniyorlar. Araçlarına masraf etmekten kaçınmayan modifye tutkunları son model sistemleri araçlarına donatıyorlar.

Bu değişik araçları yakından görme fırsatı bulanlar ise değişik bir gün geçirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu