Kültür SanatManşet

Yıldızlar Korosu’ndan Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Türk Sanat Müziğiseverler Unutulmaz Bir Akşam Yaşadı

 

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Güçbirliği Derneği desteğiyle Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda gerçekleşen Yıldızlar Korosu konserinde Bodrumlular Türk Sanat Müziği’ne doydu.

Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi, Bodrum’da yaşayan Perihan Sözen’in oluşturduğu Yıldızlar Korosu, Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda verdikleri konserle Bodrumlular’a unutulmaz bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşattı. Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen geceye Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ismi Zekai Tunca, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, ünlü sanatçı Nejat Alp ve 2000’i aşkın Bodrumlu katıldı. Konserde Perihan Sözen ve Yıldızlar Korosu, klasikleşmiş eserleri seslendirdi, binlerce Bodrumlu şarkılara eşlik etti. 3 saate yakın süren konser sonunda organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Doktor Ayşegül Aksoy, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan’a bir plaket vererek dernek ve Bodrum Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu