GündemKültür SanatManşet

BODRUM’A ROCK GELİPDURU

bodrum-rock festivaliBodrum, Haziran ayının son haftasında Gençlik ve Rock Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en ünlü rock müzik starları, festival için Bodrum’a gelecek.

Bodrum Gençlik ve Rock Festivali, 25,26 ve 27 Haziran 2017 tarihlerinde Bitez Yalı mevkiinde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce rock müzik tutkununun katılacağı festivale, Türkiye’nin tanınmış rock müzik grupları ile sanatçıları katılacak.

Turizmin marka kenti, dev bir çadır ve müzik festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Konserler, yarışmalar ve farklı aktivitelerle dolu üç gün sürecek festivalin sürpriz sanatçıları, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.

Rock müzik severlerinin kaçırmak istemeyeceği festivalin organizasyonu, Bodrum Bodrum grubu kurucusu Mehmet Ersoy Gündüz ve Starlife Grup Genel Koordinatörü Serdal Kara tarafından gerçekleştiriliyor. Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Gençlik ve Rock Festivali, çeşitli dernek ve kulüplerin desteği ve yerel firmaların sponsorluğu ile hayata geçiriliyor.

Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vadeden Bodrum Gençlik ve Rock Festivali, dopdolu programı, sürpriz sanatçı ve grupları ile Bodrum’un 2017 sezonuna damgasını vuracak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu