AsayişGündemManşet

5 İŞYERİNİ DARMA DAĞIN ETTİLER

Bodrum-Çarşı Mahallesi Eski Hükümet SokakBodrum’da bir binaya giren kişi yada kişiler 5 işyerini darma dağın ettiler.

Çarşı Mahallesi Eski Hükümet Sokak içinde bulunan 20 numaralı binada işyerleri bulunan esnaflar sabah saatlerinde binaya geldiklerinde adeta şok geçirdiler.

Şehir plancısı ofisi, hukuk bürosu, sanat evi, konfeksiyon malzemeleri deposu ve bir inşaat firması ofisinin bulunduğu işyerlerine kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından zarar verildi.

İşyerinde maddi hasar meydana gelen Şehir Plancısı Bircan Kıvrak yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı:
“Sabah işyerine geldim kapısı açıktı. Önce ressamın kapısını açık gördüm, onlar erken gelmezdi şüphelendim hızlı hızlı çıktım baktım bizim ofisimizde dağıtılmış. Daha sonra polis arkadaşları çağırdık. Genel olarak elektronik aletlere zarar verilmiş. Sigortayı da üç sene önce bitirmiştik” dedi.

İhbarı alan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerine geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, zarar gören ofislerde ve sanat evinde parmak izi incelemesi yaparken Asayiş ekipleri ise bina çevresindeki diğer işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

İşyeri sahiplerini ve sokaktaki diğer işletmecileri şakına çevrin olayın kimler tarafından veya ne amaçla yapıldığı bilinmiyor.

İşyerlerinin kapı ve camlarını kıran, televizyon, bilgisayar ve diğer elektronik eğyalara zarar veren zanlılar yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu