GündemKültür SanatManşet

“NAPTORUN PANSİYON” TURNEYE ÇIKIYOR

“Naptorun Pansiyon” -Bodrum“Naptorun Pansiyon” Bodrum’daki son gösterisinin ardından Ege ve Akdeniz turnesine çıkıyor.

Bodrum Ağzı konuşma biçimlerinin tiyatro haline getirildiği Naptorun Pansiyon gittiği yerde Bodrum’un kültürünü yansıtacak.

29 Mayıs Pazartesi akşamı saat 21.00’de Bodrum Kalesinde son kez sahne alacak olan tiyatro oyunu için son hazırlıklarını yapan ekibin lideri Harun Özakıncı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bütün kış Bodrum’da sahne aldıktan sonra şimdide turneye çıkıyoruz. Marmaris, Çeşme, Foça, Dikili, Zeytinli, Akçay, Ayvalık, Antalya, Ağustos’un sonuna kadar 13 yere gideceğiz. Sonrada, Naptorun Pansiyon’u bütün Türkiye’ye götürmeyi düşünüyoruz. Onun için yola çıktık bakalım başımıza neler gelecek.”

Harun Özakıncı’nın yazdığı, yönettiği ve oynadığı orta oyunu tadındaki komedi olan 3 kişilik oyunda; Ülkü Aşaröz, Ankara’dan Bodrum’a yerleşerek Bodrum Ağzı ile ilgili kitap yazmaya çalışan Arkeolog Meltem karakterini canlandırıyor. Bodrum’lu genç yetenek Mehmet Çağlar Ertuğrul da oyunda Bodrum ağzını başarıyla seslendirdiği Mazlum karakterine hayat veriyor. Bodrum Ağzı söylemelerin vücut bulduğu diğer karakter Ersöz Kaptan’ı ise oyunun yazarı ve yönetmeni Harun Özakıncı canlandırıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu