AsayişGündemManşet

GÜMBET’TE YANGIN ÜSTÜNE YANGIN

gümbet-yangınÖğlen saatlerinde Gümbet Mahallesinde yaşanan yangın olayları çevrede korku dolu anlar yaşattı.

İlk yangın Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerindeki bir barda meydana geldi. Sezon açılışı nedeniyle bakım ve onarım çalışması yapılan eğlence mekanının içinde kaynak makinesinden çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı tespit edilen yangın kısa sürede büyüdü.

Eğlence mekanının bitişiğindeki otelede sıçrayan yangına Bodrum İtfaiye Grup Amirliği Amirliği’ne bağlı 4 itfaiye aracı müdahale etti. Ahşap terastaki alevlere otel personeli ilk olarak yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Oteldeki bazı şezlonglar yanarken, yerli ve yabancı turistler otel dışına tahliye edildi. Güçlükle kontrol altına alınan yangında neyse ki yaralanan olmadı ancak büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bu yangından kısa süre sonra ise yine aynı mahallede Ayaz Caddesi yakınındaki makilik ve otluk alanda yangın başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Bölgeden devriye görevi gerçekleştiren polis ekibi yangını fark ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. Çevresinde otel ve konutların bulunduğu yangına, olay mahalline gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale etti.

Polis ekipleri de itfaiye görevlerine hortum sermelerinden yardımcı oldu.
Ekipler kısa sürede yangını söndürerek bölgede soğutma çalışması yaptı. Polis ve itfaiye yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu