GündemManşetSpor

GENÇ KARETECİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Bodrum-karateAntalya’nın Kemer İlçesinde gerçekleştirilen Türkiye Minik, Yıldız Karate Şampiyonası’nda mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Karate Takımı sporcusu 14 yaşındaki Gaye Damla Dur Türkiye 2’incisi oldu. Bodrumlu sporcu uluslar arası organizasyonlarda milli takım adına mücadele edecek.

Türkiye Minik, Yıldız Karate Şampiyonası geçtiğimiz hafta Antalya’nın Kemer İlçesinde gerçekleştirildi. Oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonada 54 kiloda mücadele eden sporcumuz Damla Gaye Dur, Türkiye 2’incisi oldu. Sporcumuz bu başarısıyla uluslar arası organizasyonlarda milli takımımız adına mücadele edecek.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Karate Takımı sporcusu Gaye Damla Dur, duygu ve düşüncelerini Kent Haber’e anlattı. Gaye Damla Dur şunları söyledi:

“Türkiye Şampiyonasında 2’inci oldum. Ülkemizi uluslar arası organizasyonlarda temsil edeceğim. Bundan dolayı çok mutluyum.”

6 yıldan bu yana yaptığı karate sporunun günlük yaşantısına da olumlu katkıları olduğunu sözlerine ekleyen Damla Gaye Dur, “Karatenin günlük yaşantıma çok güzel etkileri oldu. Daha disiplinli yaşamaya başladım” dedi.

Başarılı sporcunun antrenörü Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ise şu sözlere yer verdi:

“Antalya’nın Kemer İlçesinde gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na 60 ilden 2 bin 250 sporcu katıldı. Bodrum Belediye Bodrumspor Kulübü’nden sporcumuz Gaye Damla Dur Türkiye 2’incisi oldu. Gerçekten büyük bir başarı elde etti çünkü yarışmalar çok çekişmeliydi. Bütün sporcular milli takımda yer almak için kıyasıya mücadele ettiler. Sporcumuzun bu güzel başarısından dolayı büyük mutluluk duyduk. İnşallah bundan sonraki yıllarda bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu