ÇevreGündemManşet

BODRUM’DA KUVVETLİ RÜZGAR

kuvvetli_ruzgar-bodrumBodrum’da etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Sabah saatlerinden itibaren Güney ve Güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve yer yer kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esen kuvvetli rüzgar nedeniyle deniz trafiği dururken, kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum açıklarında dalga boyu 1, 1,5 metreye kadar yükseldi. Akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli rüzgarın ardından ise yağışlı havanın etkili olması tahmin ediliyor.

Perşembeyi Cumaya bağlayan ilk saatlere kadar etkili olması tahmin edilen yağışlı havanın Cuma sabah saatlerinden itibaren Bodrum’u terk etmesi tahmin edilirken, Pazar gününe kadar Kuzey yönlerden esecek rüzgarlarla birlikte özellikle akşam saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir şekilde düşecek.

Bodrum’da 24 Nisan Pazartesi gününe kadar en yüksek hava sıcaklığının 22-23 derece dolaylarında olması tahmin edilirken, en düşük hava sıcaklığının ise 10-12 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu