GündemManşet

EKOLOJİK ve DOĞAL ÜRÜNLER, BODRUM NATUREL’DE

Bodrum Ziraat Odası öncülüğünde, Gençiz Fuarcılığın organizasyonuyla; Bodrum Naturel Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış Günleri 29 Ağustos-02 Eylül 2018 tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi’nde hayata geçiyor.

Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet MELENGEÇ, Bu yılki fuara büyük bir hızla hazırlandıklarını belirterek, “Henüz çok yeni kurulmuş bir oda olarak Bodrum Naturel’de üreticilerimizle, tüketicileri buluşturmayı hedefliyoruz. Bodrum’da gelir kaynağı olarak tarım ve doğal ürünler yadsınamaz önem taşıyor. Biz de bu önemi tüm vatandaşlarımıza bu şekilde duyurmayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarcılık sektöründe 20 yılı aşkın süredir hizmet veren İzmir merkezli Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman GENÇER, Bodrum’da böyle önemli bir projenin hayata geçirilecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Osman GENÇER, ‘’Bodrum Naturel Ekolojik ve Doğal Ürünler, Tanıtım ve Satış Günleri, insanların ekolojik ve doğal ürünler konusunda daha fazla bilinçlenmesine, ekolojik ve doğal ürün ticaretinin zincirlerinin tanınması ve tanıtılmasına katkı sağlamaya, insanların daha geniş bir yelpazede bu ürünlere ulaşabilmesine olanak sağlayacaktır’’ diye konuştu.

ÜRETİCİ ve TÜKETİCİ BİR ARAYA GELECEK

Bodrum Naturel’de üretici firmalar ürünlerini tanıtma ve satış fırsatını bulacaklar. Taze Ürünler (sebze, meyve), Süt ve Süt ürünleri, yumurta, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bakliyat, Baharat, Kurutulmuş Ürünler, Ekmek ve Unlu Ürünler, Bal ve Arı Ürünleri, Deniz Ürünleri, Dondurulmuş Gıdalar, İçecekler, Vücut ve Cilt Bakım Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Hediyelik Eşya ve Aksesuarlar, Mobilya ve Ev Ürünleri, Temizlik Ürünleri, Bahçecilik, El Aletleri ve Bahçe Ekipmanları, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tohum ve Fidan Yetiştiricileri, Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşları, Kırsal Turizm, Yenilenebilir Enerji Sistemleri konularında faaliyet gösteren tüm sektör paydaşlarını tüketici ve sektör profesyonelleriyle bir araya getirecek olan organizasyon;  29 Ağustos-02 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 11.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu