GündemManşet

BODRUM SANDIK BAŞINDA

referandumReferandum için halk oylamasının yapıldığı bugün sabah saatlerinden itibaren sandıklarda yoğunluk yaşandı.

Bazı hasta ve yaşlı vatandaşlardan kimi ambulanslarla kimileri ise yakınlarının desteği ile oyunu kullandı.

Torba Mahallesindeki bir restoranda kurulan sandıklarda ise renkli isimler vardı. Sinema sanatçısı Fatma Girik onlardan biriydi. Geçirdiği talihsiz kaza sonrası tedavsi devam eden Girik annesi ile birlikte kayıtlı bulunduğu sandığa geldi.

Burada gazetecilere konuşan Girik şunları söyledi:

“Bir hafta içerisinde 2 kez ameliyat oldum. Kalçada kireçlenme olmuş onu temizlettim. Çıktığımda sapasağlamdım. Eve gittim yürümeye başladım evde ayağım bir kayınca kalçadan ayağıma kadar büyük bir sıkıntı yaşadım. İki kere ameliyat üst üste ondan sonra koştura koştura geldik oyumuzu kullanacağız. Hemen kalktık geldik. Annemde hasta bende hastayım ama geldik oyumuzu kullanmaya.”

Girik oyunu kullandıktan sonra Torba mezarlığına giderek hayat arkadaşı Memduh Ün’ü ziyaret etti. Elleriyle Ün’ün mezarını sulayan Girik dua okuduktan sonra mezarlıktan ayrıldı.

Bodrum’da oy kullanan diğer bir ünlü isimde Salih Kalyon oldu. Torba Mahallesinde kayıtlı olan Kalyon buradaki sandıkta hem kendisi hem de 84 yaşındaki felçli kayınvalidesi oy kullandı. Ambulans ile sandık bölgesine getirilen Salih Kalyon’un kayınvalidesi, sandık başkanının ambulansa gelmesiyle oyunu kullanabildi.

Sanatçı Salih Kalyon “Kayınvalidemizi getirdik, vatandaşlık görevimiz. Hasta yatağında da olsa bir oy bir oydur diye onun için hasta yatağında da olsa mutlaka görevimi yapmak istiyorum dedi. Bizde ona destek veriyoruz, yardımcı oluyoruz onun için ambulansla getirdik kendisini.” Şeklinde bir açıklamada bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu