GündemHayatManşet

ARAÇLARA BİNDİLEER TELSİZLE ANONS YAPTILAR

IMG_0915Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü engelli öğrencileri ziyaret etti.

Polisleri gören engelli öğrenciler polis telsizi ile Polis Haftası’nı kutlayıp yunus ve trafik polislerinin motosikletlerine binerek güzel bir gün geçirdi.

Turgutreis’te bulunan Bodrum Sağlık Vakfı’ndaki engelli öğrenciler ile polisler bir araya geldi. İlk olarak trafik polisinden trafik kuralları dersi alan öğrenciler daha sonra telsizle polislere anons geçti. Polis Haftası’nı kutlayan öğrenciler daha sonra Yunus polislerinin ve trafik ekiplerinin motosikletine binerek şehirde tur attı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş engelli öğrencilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci yıl dönümünde Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret ettik. Bodrum Sağlık Vakfı çalışanlarının engelli öğrencilere gösterdiği ilgi taktire şayan. Biz emniyet teşkilatı olarak sonuna kadar Bodrum Sağlık Vakfı’na destek olacağız” dedi.

Bodrum Sağlık Vakfı Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ise “En iyi iyileştirme yöntemi budur. Çocuklar sosyalleşiyor ve bilinçleniyor. Bugün polisleri gören çocuklarımızın yüzünü gördüm. Gözleri gülüyordu polisleri gördükleri için” ifadelerini kullandı.

Engelli öğrenciler ise mutluluklarını ifade etmekte zorlansa da çok sevinçli olduklarını söylemeye çalıştılar.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu