GündemManşetSpor

LİDERLİK YOLUNDA BÜYÜK DARBE

bodrumspor_sultanbeyli (4)Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 3. Lig ikinci grup ta 26’ıncı hafta karşılaşmasında kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Bodrum İlçe Stadı’nda güneşli bir havada oynanan karşılaşmada sıkı müdafaa ve adam adama markajı ile sahada istediği gibi oynayan Sultanbeyli Belediyespor gülen takım olurken, karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda pozisyon bulamadı. Karşılaşmanın 71’inci dakikasında B. B Bodrumsporlu futbolculardan seken topu, Emircan aşırtma bir vuruşla kaleye göndererek karşılaşmanın tek golünü attı.

Rakip Takımın golünden sonra B.B Bodrumspor ataklarını arttırsa da ceza çizgisi yakınında yaptıkları vuruşlar isabetsiz oldu. Sultanbeyli Belediyespor  kalecisi Hasan ve müdafaa oyuncusu 38 numara forması ile Tayfun Bodrumsporlu oyunculara fırsat tanımadılar.

Karşılaşma boyunca iki takım oyuncularına toplan 8 sarı kart gösteren karşılaşmanın hakemi Serkan Önsal’ın verdiği bir çok karar seyirciler tarafından ve teknik ekipler tarafından büyük tepki çekti.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2 bin kişi izlerken, maçı izleyenler arasında Bodrum Kaymakamı D. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’da bulunuyordu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu