GündemManşetSiyaset

REFERANDUM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Bodrum-CHPCHP Bodrum İlçe Başkanlığı “Hayır” oyu için Recai Seymen başkanlığında 16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalarını hızlandırdı.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, geçmiş dönem Belediye Başkanları, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve partililerle referandum tarihi belli olduğu günden bu yana Bodrum’un bütün mahallelerine çıkarma yaparken, ev ve esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Birçok mahalle ve esnaf ziyareti yapan CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, şimdi de “Geleceğimiz için ‘Hayır’ demeliyiz, sloganıyla Bodrum sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla buluşup, hayırlı işler dileyerek, Anayasa Değişikliği ve Referandum oylamasında neden HAYIR demeliyiz broşürlerini dağıttı.

Yeni anayasa ve başkanlık sisteminin kabul edilebilir olmadığını savunan CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, “‘Tek adam’ rejimi ile kalkınan, gelişmiş hiçbir ülke yok. İşte bunun gibi çekincelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Birçok gezdiğimiz yerde de insanlarımızın derdinin referandum olmadığını fark ediyoruz. Bizler turizm kentinde yaşıyoruz. Önümüz sezon için, turizmcilerimiz ve esnaflarımız düşünceli” dedi.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı olarak daha önce de ifade ettiğim gibi Bodrum’un ve Muğla’nın referandum da yüksek oranda”Hayır” diyeceğini düşünüyoruz. Bu konuda içimiz rahat. Bizi bu düşünceye iten en önemli etken ise, Bodrum’un mahallelerindeki vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun ‘Hayır’ oyu vereceğini bizlere söylemesi. Bodrum da rekor sayıda ‘Hayır’ oyu bekliyoruz. Ülke genelinde de referandumda “Hayır” çıkacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu