AsayişGündemManşet

JANDARMADAN GENİŞ ÇAPLI OPERASYON

Bodrum’da, Jandarma tarafın düzenlenen narkotik baskınlarında 13 şüpheli yakalanırken 38 kişiye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Operasyon anları Jandarma kamerasınca kayıt edildi.

Turizm bölgesi Bodrum’da sezon öncesi polis operasyonlarının ardından şimdide Jandarma ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik bir operasyon düzenledi.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı içindeki Turgutreis, Gümüşlük. Mumcular ve Akyarlar Mahallelerinde belirlenen noktalara narkotik köpeği eşliğinde 90 personel ile düzenlenen operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Belirlenen ev ve işyerlerine yapılan baskınlarda çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır halde uyuşturucu maddelerin yanı sıra 3 adet ruhsatsız tabanca ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edilirken 38 şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan yasal işlem yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu