ÇevreGündemManşet

TORBA SAHİLİNİ DÜZENLEDİ

belediye ekipleri torba sahilini duzenledi (1)Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz ayları boyunca Torba sahilinde vatandaşların güvenli bir şekilde denize girip piknik yapabilmelerini sağlamak amacıyla sahil ve çevre düzenleme çalışmaları yaptı.

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, vatandaşların sıklıkla kullandıkları Bodrum’un Torba mahallesi sahilinde yapılan iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Bölgede yaşayan vatandaşların ve yerli yabancı turistlerin, rahatça piknik yapıp daha temiz ve güvenli bir ortamda denize girebilmelerine olanak sunmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, yangın tehlikesini de göz önünde bulundurarak sahilde biriken kuru otları temizledi.

Park ve Bahçeler ekipleri ayrıca vatandaşların sahile kolay ulaşımlarını sağlamak amacıyla da Fen İşleri ekipleri ile işbirliği içinde, doğayla uyumlu ve doğaya herhangi bir zararı dokunmayacak nitelikteki sökülüp takılabilen (demonte) ahşap merdivenlerin kurulumunu yaptı.

Sahil ve çevre düzenleme çalışmaları, yarımada genelinde ihtiyaç bulunan bölgelerde devam ediyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu