GündemManşetSpor

TURNUVA HEYECANI BAŞLADI

Kaymakamlık futbol turnuvasıBu yıl altıncısı yapılan Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası Bitez Mahallesi Lemon Tree ile Çarşı Mahallesi Esnaf Master arasında oynanan maçla başladı. Maçın başlama vuruşunu Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz yaptı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası bugün başladı. 8 grupta 24 takımın mücadele ettiği turnuvanın açılış maçına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Güner, Bodrum Müftüsü Dr. Ali Ünal, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ile B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya katıldı.

Maç öncesinde iki vuruşu yapan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile bir penaltı vuruşu yapan Bodrum Müftüsü Dr. Ali Ünal, topu ağlarla buluşturdu.

Turnuvanın ilk maçı öncesinde kısa bir açıklama yapan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, şunları söyledi:

“Sportif başarı önemlidir, herkes şampiyon olmak ister ama bundan daha önemli şeyler var. Sporun dostluk, kardeşlik olduğunu, dayanışma ve kaynaşmaya vesile olduğunu, unutmayacağız. Centilmence mücadele edeceğiz. Ben tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir turnuva olur ve bir dahaki turnuvada ben de oynarım. Hepinize tekrar başarılar diliyorum.”

Kaymakam Yılmaz daha sonra Bitez Mahallesi Lemon Tree ile Çarşı Mahallesi Esnaf Master arasında oynanan maçın başlama vuruşunu yaptı.

30’ar dakikadan 2 devre halinde oynanan maçı Çarşı Mahallesi Esnaf Master 5 – 1 kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu